Sellaista myytiin jäähallilla lauantaina hintaan kolme viisikymmentä. Sen sisällä on pari nakinpuolikasta ja sen olisi voinut lämmittää mikrossa. Valitsin kolmen euron epämääräisen juustopatongin, jossa oli pahaa kinkkua, enkä tiedä, miksi kirjoitan sen tähän. Ehkä syynä on se, että juuri nyt ei huvita tehdä mitään muutakaan, mikä on oikeastaan todella typerää, koska istun ihan vinottain koneen ollessa pöydän laidalla, ja selkä ja hartiat ja niska vääntyvät.

Roverandom on muuten outo kirja. Satu Tolkienin tyyliin, eli täynnä ja-sanoja ja viittauksia ties mihin. Ihan mielenkiintoinen se kyllä oli.

Yritin opettaa amerikkalaiselle kaverilleni, miten sanoa "en puhu suomea". Luulen, että mesessä laitetusta äänileikkeestä ei ollut kauheasti apua, koska sanoin sen jotenkin erittäin epäsuomalaisesti. Asiallahan on tunnetusti merkitystä aivan kaiken kanssa, ja jos kaverini sattuu omaksumaan esimerkkini tyylin sanoa sen, häntähän en missään tapauksessa tulla ymmärtämään eikä hän varsinkaan pysty sanomaan samaa englanniksi, koska kukaan suomalainen ei tietenkään ymmärrä englantia.

Muuten. Mistä lähtien hedelmäsalaatti on sisältänyt hunajamelonia, appelsiinia ja mustaviinimarjoja? Yäkyäkyäk.