Tänään piti jäädä pois koulusta epämääräisen vatsataudin takia. Aika tyhmää, varsinkin, kun pitäisi kuitenkin kirjoittaa jonkinlainen pyhimysesittely huomiseksi ja novellikokoelman analyysi tiistaiksi ja maalata luistimet ja tehdä läksyt. Lisäksi minulla on alilämpöä, mikä on aika ärsyttävää, joskin ehkä kivempaa kuin kuume, koska pää ei ole hirveän kipeä.

Ensi viikolla pääsee jonottamaan! Tosin luultavasti suoraan harkoista - jonne luultavasti suoraan koulusta, jonne puolestaan kahdeksalta aamulla. Jotenkin alkaa vähän tuntua siltä, että ei tuo koulu houkuttele viikon päästäkään... Jään kohta aika lahjakkaasti jälkeen vähän kaikessa. Mistä tulikin mieleen, että ensi viikon perjantaina pitää olla palautettuna toinen uskonnontyö, ja jos luuhaan torstaini jossain ihan muualla kuin kotona, tulee senkin kanssa lievästi sanottuna kiire. Jippii! Ja nyt kun on kerran koulusta puhe, täytyy mainita, että tykkään matikannumeroistani, tai ainakin kahdesta viimeisimmästä. 10 ja 5 näyttävät kovin yhteensopivilta ollessaan vierekkäin jaksoraportissani.

Ja meillä on kisat lauantaina. Ajateltiin mennä sinne häviämään. Ja ihan vissiin hävitäänkin. Sitten joitakin taas ärsyttää. Ja minua ärsyttää se, että niitä ärsyttää.