Huomenna lähdemme Tampereelle kisoihin. Huomenna on harkat. Huomenna pitäisi saada lehti mahdollisimman pitkälle. Huomenna on viimeinen mahdollisuus lukea bilsankokeisiin.

Päivät ovat hassuja. Tämän päivän onnistui pilaamaan yksi ainoa terveystiedon tunti, vaikka tuskin sen olisi pitänyt niin vaikuttaa. No, sellaista se on. Ja nyt minä tulin kirjoittamaan tähän blogiin, vaikka huomaan, etten voi sanoa mitään sellaista, mitä tulin tänne sanomaan. On liian vaikeaa kertoa mitään suoraan. Ehkä sen takia minä alun perin - tai no, ei nyt ihan alun perin, mutta jossain vaiheessa - innostuin kirjoittamisesta.

Onneksi en näe itseäni nyt. Täytyisi varmaan nappaista itseä niskasta kiinni ja pakottautua piristymään. Mesessäkin vastailen kaikille tylysti, vaikka oikeasti pystyisin parempaan. Ehkä pitäisi tosiaan lähteä kävelylle. Tai lähteä kauppaan ostamaan eväitä. Paras vaihtoehto luultavasti olisi kuitenkin hommata jostain kaveri, mutta kaikilla on muuta. No, ehkä minä unohdan kaikki suunnitelmani ja sytytän takkaan tulen. Olisi edes lämmin.